Energiaremontti2015

Energiaremontti2015-kampanjan missiona on, että Suomen tuleva hallitus ja eduskunta tekevät päätöksen siirtymisestä käyttämään Suomessa ainoastaan kestävää, uusiutuvaa energiaan, vuoteen 2050 mennessä. Muutos on mahdollista aloittaa välittömästi. Kampanjan tavoitteina ovat mm. energiatehokkuuden parantaminen, kestävän uusiutuvan energian lisääminen, älykkäiden järjestelmien käyttöönotto, lähienergian esteiden poistaminen sekä cleantech-viennin kasvu. Kampanjan takana on uusiutuvan energian läpimurrosta inspiroituneita ihmisiä erilaisilla taustoilla. Energiaremontti2015 tuo yhteen saman tavoitteen eteen työskentelevät kansalaiset, asiantuntijat, pientuottajat, poliitikot ja yritykset. Myös Wasenco on vahvasti mukana Energiaremontti2015:ssa.

Ecowec-hybridivaihtimella jätevedestä saadaan talteen arvokasta lämpöenergiaa, parannetaan energiatehokkuutta ja lisätään kestävää, uusiutuvaa energiaa.

Energiaremontti tuo valtavia, monipuolisia mahdollisuuksia; edessä on energia-alan murros, joka luo nopeasti kasvavat markkinat ja huimat työllisyysnäkymät uuden energian ratkaisuille, kattaen uusiutuvan energian, energiansäästön ja älykkään energiankäytön. Vanhasta, saastuttavasta energiasta luopuminen on jo nyt mahdollista. Ilmoittaudu mukaan osoitteessa energiaremontti2015.fi

Wasenco vastaa osaltaan Suomen energiapolitiikan haasteisiin. Suomen Akatemian mukaan maamme energiaratkaisu on todennäköisesti hajautetun pientuotannon ja bioenergian yhdistäminen ydinvoimaan. Tämä johtaa uusien energiamarkkinoiden syntyyn, jossa kuluttaja-tuottajat toimivat kaksoisroolissa. Uudet kiinteistöt tai kokonaiset uudisrakennusalueet voivat tuottaa itse osan tarvitsemastaan energiasta.